Реєстрація ТОВ, ПП

    55Х_registration-ltdЯкщо потрібна регістрація ТОв або ПП читайте далі.

    Замовте послугу!!!


    Бажаєте відкрити Товариство з Обмеженою Відповідальністю???

    Але не знаєте як правильно зареєструвати і подати документи, або просто не маєте часу на простоювання в великих чергах??? Ми пропонуємо послугу – швидко, надійно і по доступній ціні. Допоможемо по всім питанням – назва ТОВ, юридична адреса, визначитися з формою оподаткування. Замовляйте саме зараз!

    На сьогоднішній день Товариство з Обмеженою Відповідальністю  є зручною і популярною організаційно-правовою формою. Найкраще підходить для ведення сімейного бізнесу. Має свої переваги – правовідносини засновників ТОВ чітко врегульовані законодавством, відповідальність керівника обмежена розміром статутного внеску, реєстрація компанії має невелику вартість відкриття і її подальше ведення.

    ТОВ являється найбільш затребуваною організаційно-правовою формою, тому Ми “Юрист-Львів” індивідуально підходимо до кожного нашого клієнта бажаючого розпочинати свій бізнес разом с Нами.

    До вартості послуги входить:

    1. Безкоштовна консультація, з чіткими відповідями на всі ваші запитання. (Які саме документи потрібні? За який час проходить реєстрація? та інші…)
    2. Підготовка пакету документів. Це робота кваліфікованих юристів. (А вам залишиться лише ставити свої підписи).
    3. Подання пакету документів і подальший їх супровід реєстраційної процедури.
    4. Нотаріальне завірення статутних документів (статуту, доручення).
    5. Оплата усіх державних платежів.
    6. Виготовлення якісної печаті.

    На перший погляд процедура реєстрації здається Вам простою, проте запевняю Вас, краще правильно оформити зразу і уникнути проблем при подальшому ведені діяльності. Реєстрація ТОВ має стандартний перелік особистих документів (паспорту, ідентифікаційного номеру) та інформацію про місце проживання керівника/юридичну особу. Змінними мають лише ті клієнти, які не резиденти України. Вони потребують інший пакет документів і про це все Вас проконсультують наші фахівці з багаторічним досвідом роботи.

    І остання приємна послуга – всі отримані офіційні документи, після реєстрації та поставлення на облік в органи і фонди, мі зовсім безкоштовно доставимо за зазначеною Вами адресою. Ви можете бути впевненими за якісно виповнену роботу!

    Сайт:
    zakon.lviv.ua/

    Телефони:

    • +38 (067) 574-80-10
    • +38 (068) 777-22-73

    Email:

    • info@zakon.lviv.ua

    Адреса:

    • 79005, вулиця Тершаковців, 2А
    • м. Львів, Україна
    Предыдущая статьяДом в Херсоне – кто успел, тот не опоздал!
    Следующая статьяСумки оптом – привлекательная цена и европейское качество
    Елена Прокопьева
    Главный ГИК издания ITBusiness. Этот искушенный в технологиях писатель всегда в курсе всего самого нового и интересного в мире технологий. Но для главного гика это не только стремление быть в курсе последних новостей - он также увлекается всем необычным и необычным. Фактически, он был первым членом редакции, который использовал Raspberry Pi 2 в качестве основного компьютера - смелый шаг, который говорит о его любви к экспериментам и инновациям. Пишет ли он о последних тенденциях в области программного обеспечения или исследует странный и удивительный мир технологий, Елена Прокопьева всегда увлекательна и информативна. Если вы являетесь поклонником всего технологического, обязательно следите за ней и будьте в курсе всего самого нового и интересного в отрасли.